Recital in het Pianola Museum Amsterdam – Zaterdag 19 september 2020

Op zaterdag 19 september 2020 geeft Remon Holsbergen een recital in het Pianola Museum Amsterdam, met werken van Mozart, Beethoven, Chopin en Liszt. Voor meer informatie, zie onderstaande website:

https://www.geelvinck.nl/concerten/solorecital-exclusief-met-remon-holsbergen/

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Recital Apeldoorn 15 december

Op zondagmiddag 15 december 2019 geeft Remon Holsbergen een recital in de sfeervolle en intieme concertzaal van Kobald Piano’s in Apeldoorn.

Voor meer informatie zie de flyer hieronder.

Posted in Uncategorized | 1 Comment

Pianodocent aan het Conservatorium van Amsterdam

Sinds kort werkt Remon als docent Bijvak Piano aan het Conservatorium van Amsterdam – hij geeft pianoles aan studenten van andere instrumenten en compositiestudenten. Ook geeft Remon lessen Klassiek Techniek aan een aantal pianostudenten van de Jazz-afdeling en de Junior Jazz College.

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

EPTA congres – Key Connections

EPTA-key-connectionsOp 22-25 oktober jl. vond het internationale congres van de EPTA (European Piano Teachers Association) plaats, in het Conservatorium van Amsterdam. Remon trad tijdens dit congres op als presentator van de twee recitals op donderdag- en zaterdagavond. Er traden maar liefst 18 pianisten op, afkomstig vanuit de hele wereld.

Eerder dit jaar is Remon redacteur geworden van het EPTA-magazine Piano Bulletin.

Meer info over EPTA : https://www.eptanederland.nl

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Optreden bij Chopin Festival in Brussel

remon-holsbergen-chapelle-boondaelOp zaterdag 21 juni 2014 vindt een Chopin Festival plaats in het cultureel centrum “Kapel van Boondaal” te Brussel (B). Op deze sfeervolle locatie zullen drie pianisten, waaronder Remon, bijzondere pianomuziek van Chopin ten gehore brengen. Remon zal onder andere de 24 Préludes Op. 28 van de Poolse componist vertolken – één van de grote meesterwerken uit de pianoliteratuur. Daarnaast zullen enkele Sonates, Impromptus, Ballades en nog vele andere werken klinken, gespeeld door pianisten Matthieu Idmtal en Anastasia Kozhushko.

 

Locatie: Kapel van Boondaal, Laan van Italië 12, 1050 Elsene, België

Meer info over aanvangstijd en ticketverkoop volgt spoedig.

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Nieuw: Gershwin’s Rhapsody in Blue (video)

Een nieuwe video-opname staat online: George Gershwin’s Rhapsody in Blue!

 

Om andere video-opnames te bekijken, gaat u naar de volgende pagina:

Video

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Remon Holsbergen behaalt 2e en 3e prijs

Op zondagochtend 9 juni jl. heeft Remon de 2e prijs behaald in de finale van het concours “Guldenberg Klassiek”. Het pianoduo Kozhushko-Idmtal ontving de 1e prijs, pianist Andrew Wright de 3e prijs.

Een kort videoverslag van de finale kunt u hier bekijken: http://vimeo.com/73783420

Later op diezelfde dag speelde Remon in de finale van Ulvenhart Klassiek, waar hij een 3e prijs won. De 1e prijs werd hier toegekend aan pianist Milos Gouka, de 2e prijs aan het pianoduo Kozhushko-Idmtal.

Ulvenhart_Finale

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Zondag 9 juni: twee finales op één dag

Aanstaande zondag 9 juni treedt Remon tweemaal op als finalist: eerst speelt hij om 11:00 in Helvoirt in de finale van Guldenberg Klassiek , daarna gaat hij direct door naar Breda en speelt hij om 15:00 in de finale van Ulvenhart Klassiek.

Meer informatie en kaartverkoop vindt u op de websites van Guldenberg en Ulvenhart Klassiek:

http://www.guldenberg.nl/nl/guldenberg_klassiek
http://www.ulvenhart.nl/nieuws/92-nieuws-klassiek-9-juni-2013

Landgoed Ulvenhart
Ulvenhart

Posted in Uncategorized | Leave a comment

2e prijs Koffie bij de Piano

In het Theater aan de Parade te ‘s-Hertogenbosch vond vandaag de finale plaats van concertserie en pianoconcours “Koffie bij de Piano”, waar Remon een 2e prijs heeft behaald. De 1e prijs werd uitgereikt aan Sophia Vasheruk, de 3e prijs ging naar Srdjana Jovanovic. Ze zijn alle drie uitgenodigd om deel te nemen aan de masterclass “Zomerfestival Vught”, die plaats zal vinden van 22 tot 25 augustus op landgoed Huize Bergen te Vught. Gedurende deze dagen zullen zij intensief les krijgen van Geoffrey Madge. Vorige zomer heeft Remon ook al deelgenomen aan deze masterclass.

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment